Indi 7

Indi 7 is het kleinste dynamische communicatieplatform van Tobii Dynavox. Het is een alles-in-een tablet met een 7 inch scherm en een gewicht van slechts 570 gram. Dankzij zijn compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee om overal te gebruiken.

Anders dan andere tablets is de Indi 7 speciaal ontwikkeld voor Ondersteunde Communicatie, met een stevige behuizing en krachtige geïntegreerde speakers. De speakers geven een luid en helder geluid en zijn bovendien naar buiten gericht, zodat de spraakuitvoer gericht wordt op de communicatiepartner.

Voor het communiceren wordt de Indi standaard geleverd met de eenvoudige, gebruiksvriendelijke software Snap, met het uitgebreide kant-en-klare vocabulaire Core First Lite. Daarnaast kan de Indi uitgerust worden met Communicator software. Behalve voor communicatie kan de Indi 7 ook gebruikt worden voor IR omgevingsbediening.

De Indi 7 is ontworpen voor mobiel gebruik en daardoor vooral geschikt voor mensen met een goede handfunctie, die het apparaat kunnen bedienen met het aanraakscherm.

Technische gegevens
Afmetingen: 20,3 x 14,5 x 3,65 cm
Gewicht: 0,57 kg
Scherm: 7 inch multi-touch capacitief aanraakscherm, resolutie 1920 x 1200
Systeem: Intel Atom quad core processor Z8350 (1.92Ghz, 2MB Cache), 4 GB RAM, Windows 10 Pro
Opslagcapaciteit: 64 GB eMMC
Ingebouwd: 2x 3,5W speakers, microfoon, camera voor (1,3 MP) en achter (5 MP), WLAN (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth (4.0 / BLE)
Aansluitingen: 1x Micro-B USB 2.0, hoofdtelefoon/microfoon
Knoppen: aan/uit, volume

Optie

         Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag