I-110

De I-110 (spreek uit: i-one-ten) is een krachtig, tabletachtig communicatiehulpmiddel met een 10 inch aanraakscherm. De I-110 heeft een platte vormgeving, maar is toch bijzonder robuust. De software maakt de I-110 geschikt voor beginnende communiceerders en symboolgebruikers, tot geletterde en veeleisende gebruikers. De I-110 is gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.

Ontworpen voor communicatie
De I-110 is speciaal ontworpen voor communicatie. De naar buiten gerichte krachtige speakers geven een luid en duidelijk spraakgeluid, ook in een rumoerige omstandigheden, zoals in een bus of winkelcentrum. Daarnaast kan het apparaat tegen een stootje en weerstaat zowel ruw gebruik als morsen. De I-110 is aan de achterzijde voorzien van een standaard waarmee hij rechtop neergezet kan worden. Optioneel verkrijgbaar zijn een extra beschermende hoes en een draagriem, die ook als handvat gebruikt kan worden. Dankzij al deze eigenschappen is de I-110 een handzaam en krachtig hulpmiddel voor thuis en onderweg, weer of geen weer.

Alternatieve bediening
De I-110 is ontworpen voor mensen met een goede handfunctie, maar heeft ook mogelijkheden voor alternatieve bediening. Voor gebruikers die niet met een aanraakscherm overweg kunnen, heeft de I-110 twee schakelaaraansluitingen voor scannende bediening en een usb-aansluiting voor bijvoorbeeld een hoofdmuis. Optioneel zijn ook rasters voor vingergeleiding beschikbaar, om het gemakkelijker te maken het aanraakscherm te bedienen.

Voor elk niveau
De I-110 wordt standaard geleverd met drie softwarepakketten: Communicator 5, Snap en Snap Scene.

Communicator is uitgebreide communicatiesoftware met zeer veel mogelijkheden. De intuïtieve gebruikersinterface kunt u volledig naar eigen smaak en niveau inrichten. Maak gebruik van tekst en/of symbolen om uitingen te formuleren, laat berichten uitspreken met een van de synthetische stemmen, of maak gebruik van spraakopnames. Tekstinvoer kan versneld worden met voorgeprogrammeerd zinnen, een geïntegreerd woordenboek en frequentiegebaseerde woordvoorspelling. Daarnaast biedt de software o.a. mogelijkheden voor computergebruik, e-mail en gebruik van de ingebouwde webcam.

Snap is eenvoudige en intuïtieve communicatiesoftware, die standaard is voorzien van het zeer uitgebreide kant-en-klare vocabulaire Core First. Core First bestaat uit een kernvocabulaire aangevuld met een aantal pragmatische communicatietools, maar ook interessante tools voor cognitieve ondersteuning.

Snap Scene is speciaal geschikt voor beginnende communiceerders. Snap Scene gaat uit van situatiegebaseerde communicatiepagina’s. Dit zijn schermgrote afbeeldingen die een bepaalde situatie of ruimte weergeven. Personen en objecten op de afbeeldingen kunnen aangemerkt worden als “hotspots”. Wanneer de gebruiker daarop drukt, is de bijbehorende spraak te horen. Zo maakt Snap Scene van alledaagse momenten een kans om te leren en communiceren. Met Snap Scene maakt u ook eenvoudig zelf foto’s met hotspots.

Technische gegevens
Afmetingen: 25,7 x 18,5 x 3,5 cm
Gewicht: 1100 gram
Scherm: 10,1 inch aanraakscherm, resolutie 1920×1200
Geluid: 2x ingebouwde speaker
Camera: 8 MP achter, 2 MP voor
Aansluitingen: 1x USB 3.0, 2x 3,5 mm jack voor schakelaars, 1x 3,5 mm jack voor microfoon/hoofdtelefoon, WLAN, Bluetooth 4.0, Gewa IR
Hardwareknoppen: power, volume
Systeem: Intel Atom x5-Z3850 processor, 4 GB RAM, 128GB eMMC flasgeheugen, Windows 10 Pro
Software: Communicator 5, Snap Scene
Batterij: 4090 mAh, capaciteit > 10 uur, laadtijd < 4 uur
Duurzaamheid: Gorilla Glass, magnesium behuizing, beschermde poorten, IP54 geclassificeerd, valproef uitgevoerd op 1,5 m

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag