TD I-110

De TD I-110 is een krachtig en robuust communicatiehulpmiddel met een 10 inch aanraakscherm. De TD I-110 is geschikt voor zowel beginnende communiceerders en symboolgebruikers, als geletterde en veeleisende gebruikers. De TD I-110 is gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.

Ontworpen voor communicatie
De TD I-110 is speciaal ontworpen voor ondersteunde communicatie. De naar buiten gerichte krachtige speakers geven een luid en duidelijk spraakgeluid, ook in een rumoerige omstandigheden, zoals in een bus of winkelcentrum. Daarnaast kan het apparaat tegen een stootje en weerstaat zowel ruw gebruik als morsen.

De TD I-110 is standaard voorzien van de symboolgebaseerde communicatiesoftware TD Snap en het uitgebreide kernvocabulaire Core First, maar kan ook geleverd worden met Communicator.

De TD I-110 is voorzien van een tafelstandaard waarmee hij rechtop neergezet kan worden. Optioneel verkrijgbaar zijn een extra beschermende hoes en een draagriem, die ook als handvat gebruikt kan worden.

Extra krachtig
Ten opzichte van zijn voorganger heeft de TD I-110 een snellere processor, meer geheugen en meer opslagruimte, zodat het hulpmiddel sneller opstart, sneller kan schakelen en sneller reageert, maar ook meer eigen beeldmateriaal kan opslaan.

Ook heeft de TD I-110 een verbeterde batterijduur van maar liefst 10 uur actieve werktijd en een sterk verbeterde standbytijd. Zo kun je het hulpmiddel de hele dag gebruiken, zonder het tussendoor te moeten opladen.

Robuust design
De TD I-110 heeft een stevige en ergonomische behuizing, een sterke geïntegreerde tafelstandaard, een Gorilla Glass 5 aanraakscherm, dat bestand is tegen harde stoten, en IP55 waterresistentie.

Alternatieve bediening
De TD I-110 is ontworpen voor mensen met een goede handfunctie, maar heeft ook mogelijkheden voor alternatieve bediening. Voor gebruikers die niet met een aanraakscherm overweg kunnen, heeft de TD I-110 twee schakelaaraansluitingen voor scannende bediening en een usb-aansluiting voor bijvoorbeeld een hoofdmuis. Optioneel zijn ook rasters voor vingergeleiding beschikbaar, om het gemakkelijker te maken het aanraakscherm te bedienen.

Dankzij al deze eigenschappen is de TD I-110 een handzaam en stevig communicatiehulpmiddel voor thuis en onderweg, weer of geen weer.

Technische gegevens
Afmetingen: 25,8 x 18,6 x 3,8 cm
Gewicht: 1,15 kg
Scherm: 10,1 inch aanraakscherm, resolutie 1920×1200
Geluid: 2x ingebouwde speaker
Camera: 13 MP achter, 2 MP voor
Aansluitingen: 1x USB 3.0, 2x 3,5 mm jack voor schakelaars, 1x 3,5 mm jack voor microfoon/hoofdtelefoon, WLAN, Bluetooth 4.0 / BLE (optioneel), IR
Hardwareknoppen: power, volume
Systeem: Qualcomm 850 (8 cores, 2 MB cache, 1,92 Ghz), 8 GB RAM, 256GB flashgeheugen, Windows 10 Pro 64 bit
Batterij: oplaadbare Li-ion, capaciteit 46,11 Wh, tot 10 uur bij normaal gebruik, laadtijd < 4 uur

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag