Tellus i5

De Tellus i5 is een Tellus 5, maar dan met een ingebouwde module voor oogbesturing. De i5 is een zeer complete alles-in-één oplossing voor gebruikers die op hun ogen vertrouwen om te communiceren, te computeren en hun omgeving te besturen.

De Tellus i5 is een krachtige computer met Intel Core i5-processor, 13,3 inch aanraakscherm, TM5 of PCEye oogbesturingsmodule en Windows 10 besturingssysteem. Dankzij de versterkte stereo luidsprekers geeft de Tellus i5 een luid en helder stemgeluid. Daarnaast heeft de i5 een geïntegreerde telefoonmodule om te bellen of sms’en, en kan optioneel het draadloze meeleesdisplay Hey_ gebruikt worden. De Tellus i5 is met behulp van oogbesturing uit slaapstand te wekken. Dit spaart niet alleen de batterij, maar zorgt ook voor extra autonomie.

De Tellus i5 is voorzien van Mind Express software. Communicatie- en besturingsinstellingen zijn eenvoudig aan te passen binnen de Mind Express omgeving. Voor communicatie zijn diverse kant-en-klare vocabulaires beschikbaar. Zo kunt u voor symboolcommunicatie en taalontwikkeling bijvoorbeeld Score gebruiken. Voor tekstcommunicatie kunt u gebruik maken van het complete en gebruiksvriendelijke Amego.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag