dyslexiehulpmiddelen

Balans-actie: test mee en win

Voor de Nederlandse introductie van een serie planhulpmiddelen uit Zweden is rdgKompagne op zoek naar testers. In samenwerking met oudervereniging Balans willen wij daarvoor de hulp van ouders inroepen.

Het gaat om een serie timers en planners, die allemaal een lineaire tijdweergave hebben, in de vorm van stippen. Dat maakt de tijd concreter, ‘telbaar’ en makkelijker om over praten. De timers zijn bovendien robuust en waterdicht en er valt niet mee te smokkelen.

In Zweden zijn deze hulpmiddelen al een groot succes. rdgKompagne wil graag onderzoeken of dit concept ook in Nederland aanslaat, door eigen praktijkervaringen te verzamelen. Help je mee? Meld je dan aan om een van de MEMO Timers een maand uit te proberen en deel je verhalen, feedback, foto’s en/of filmpjes. Onder de leukste inzendingen verloten wij twee MEMO Timers!

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. rdgKompagne zal dan contact opnemen om de testperiode in te plannen. In het formulier kun je ook aangeven naar welke MEMO Timer je voorkeur uitgaat (8, 20, 60 of 80 minuten). De timers van 8 en 20 minuten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld ADL-activiteiten, die van 60 en 80 minuten voor bijvoorbeeld vrije tijd of schoolactiviteiten.

 

Deze test-en-win actie is afgelopen, maar je kan de MEMO Timer nog steeds uitproberen.