• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Banner Interactief snoezelen

Bezoek onze inspiratiemiddagen

02-02-2023

De komende maanden organiseren wij een reeks exclusieve inspiratiemiddagen in Utrecht, om u kennis te laten maken met de bijzondere mogelijkheden van onze interactieve materialen.

De innovatieve materialen van rdgKompagne maken interactie mogelijk voor kinderen en volwassenen met zelfs de meest ernstige beperkingen en geven iedereen zélf de regie. Onze materialen worden al op veel plaatsen ingezet voor kinderen en volwassenen met fysieke, verstandelijke en meervoudige beperkingen. De veelzijdigheid en flexibiliteit maken ze zeer breed toepasbaar. Wij laten u graag ervaren wat onze systemen voor úw instelling kunnen betekenen.

Bent u ook toe aan nieuwe mogelijkheden? Meld u dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! Per instelling kunnen maximaal 2 teamleden deelnemen.

Uit de praktijk:
”We vergroten de wereld van onze kinderen.”
“Nog nooit had ik hem verbaasd zien kijken, maar bij de Acticomm gingen zijn wenkbrauwen omhoog.”
“De kinderen reageren verbazingwekkend goed op de Kojo.”
“De dagelijkse stimulering van zijn interactieve omiVista-vloer moet hebben bijgedragen aan de groei van Noah’s hersenen.”
“Ik dacht: wauw, dit kan jij dus allemaal! Dat greep mij echt aan.”
“Mensen met behoorlijk vergevorderde stadia van dementie reageren er heel goed op en worden vrolijk en levendig, terwijl ze dat daarvoor niet waren.”

Hopelijk tot ziens bij een van onze inspiratiemiddagen!