• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Zorgtotaal 2019

Bezoek ons op Zorgtotaal 2019

15-02-2019

Van 12 t/m 14 maart staan wij weer op de Zorgtotaal beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

“Zorgtotaal is de vakbeurs voor betere zorg. Gedurende drie dagen staat de vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, netwerken en beleving. Voor inspiratie bezoekt u onder andere het Praktijklokaal, InkopersCafé Live en de Food Court. Of laat u inspireren door het gratis toegankelijke programma.”

Wij demonstreren op Zorgtotaal voor het eerst de nieuwe omiVista Mobii: een mobiel interactief projectiesysteem voor vloer én tafel. Ook kunt u kennismaken met omiReflex wandprojectie, onze Kojo oogbesturingscomputer, de Acticomm en Cosmo. Bent u benieuwd wat projecties kunnen betekenen voor dagbesteding, therapie of onderwijs aan mensen met een motorische en/of verstandelijke beperking, of voor het activeren van dementerende ouderen? Wilt u zien wat oogbesturing kan betekenen voor de ontwikkeling van mensen met ernstige meervoudige beperkingen? Breng dan een bezoek aan onze stand!

Daarnaast demonstreren wij in onze stand de mogelijkheden van oogbesturing voor mensen die (tijdelijk) niet meer kunnen spreken. Oogbesturing kan o.a. een uitkomst zijn voor patiënten op de Intensive Care.

U kunt rdgKompagne vinden in hal 9, stand B029. Via de onderstaande banner kunt u gratis toegangskaarten bestellen. Uw Zorgtotaal toegangskaart geeft ook toegang tot de Zorg&ICT, die gelijktijdig in de Jaarbeurs plaatsvindt.

Wij hopen u in onze stand te mogen ontvangen!

 

Zorgtotaal 2019 Banner