Yogitype

Yogitype is een rechtopstaand toetsenbord. De toetsen zijn verdeeld over twee helften, die onder een hoek van 95 graden ten opzichte van elkaar staan. Gezien vanuit de positie van de gebruiker bevinden de toetsen zich aan de achterzijde van het bord. Zo maakt de gebruiker toetsaanslagen met de handen en polsen in een volledig neutrale positie.

Yogitype feedback
Aan de voorzijde van het toetsenbord zijn alle toetsen afgebeeld. Zo kan de identiteit van de toetsen aan de voorzijde door de gebruiker worden afgelezen. Een toets licht op als deze wordt ingedrukt. Aan de achterzijde is een aantal toetsen bovendien voorzien van een kleine verhoging, zodat de vingers de toetsen gemakkelijk kunnen vinden.

De muis- en scrolfunctie zijn in het toetsenbord geïntegreerd. De muis is gemakkelijk te bedienen met de duim.

Het toetsenbord kan zowel op schoot worden genomen als aan tafel worden gebruikt. De Yogitype is voorzien van flexibele polssteunen, die de lichte bewegingen van de arm volgen. Door de vrije plaatsing van de steunen kan de opstelling perfect op de eigen lichaamsbouw worden afgestemd.

Gebruik van de Yogitype
Het toestenbord is gemakkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Ook het opzetten is heel eenvoudig. De Yogitype is voorzien van een USB-aansluiting en zowel toetsenbord als muis zijn plug and play.

Uit uitgebreid wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het Yogitype toetsenbord in combinatie met de bijbehorende polssteunen een ergonomisch verantwoord concept is, dat veel minder belastend is voor de spieren dan een standaard toetsenbord. Bovendien is gebleken dat gebruikers het werken met het nieuwe toetsenbord snel onder de knie krijgen. De meeste mensen zijn na enkele minuten aan de nieuwe opstelling gewend.

Uitproberen
U kunt het toetsenbord met raster twee weken op zicht ontvangen.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag