VisionBoard 2

Het VisionBoard toetsenbord is speciaal geschikt voor gebruikers met een visuele beperking en/of een grove motoriek. Het toetsenbord heeft grote vierkante toetsen van 2,5 cm met een lichte aanslag. De witte toetsen zijn bedrukt met zwarte letters, in hoog contrast voor een goede leesbaarheid.

Het VisionBoard toetsenbord bevat alle belangrijke toetsen. Toetsen die in de praktijk weinig worden gebruikt, zijn weggelaten. Het toetsenbord zelf is niet groter dan een standaard toetsenbord.

De functietoetsen hebben een ovale vorm en staan gescheiden van de andere toetsen. De functietoetsen bevinden zich recht boven de goed zichtbare cijfertoetsen (F1 boven 1, F2 boven 2, etc.), waardoor ook de functietoetsen gemakkelijk vindbaar zijn.

Het toetsenbord heeft een USB-aansluiting en is geschikt voor Microsoft Windows en Apple Macintosh computers. Aan de zijkant van het toetsenbord bevinden zich twee extra USB-poorten voor het aansluiten van een numeriek toetsenbord, een muis(vervanger), of andere USB-apparaten.

 

Het VisionBoard toetsenbord is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag