SwitchXS

Het SwitchXS schermtoetsenbord geeft schakelaargebruikers volledige toegang tot hun Macintosh computer met één of twee schakelaars door middel van scanning. Naast de standaard toetsen bevat dit schermtoetsenbord toetsen voor het besturen van de muispijl en voor het uitvoeren van muiskliks.

SwitchXS werkt probleemloos met alle standaard Mac OS X en klassieke Mac applicaties, ook in opstellingen met meerdere monitoren. De SmartTransparency technologie maakt het toetsenbord doorzichtig als het niet gebruikt wordt en laat het weer verschijnen als een schakelaar wordt geactiveerd.

SwitchXS ondersteunt het gebruik van meerdere schakelaars. De gebruikte scanmethode is instelbaar. Voor gebruikers van één schakelaar kan SwitchXS automatisch scannen of automatisch selecteren. De functie van elke schakelaar kan met behulp van de meegeleverde software worden ingesteld. Het scannen kan ondersteund worden door auditieve cues en scan- en muissnelheden kunnen afgestemd worden op de wensen van de gebruiker.

SwitchXS bevat meerdere vergroot- en verkleinbare toetsenbordmodellen, waaronder de standaard US en internationale toetsenbordlay-outs. Daarnaast bevat SwitchXS de toepassing LayoutKitchen, waarmee gebruikers hun eigen scanpanelen kunnen ontwerpen, met gekleurde toetsen en tekst, maar ook met plaatjes.

Systeemeisen SwitchXS
Versie 2.5: Mac OS X 10.4 (Tiger)
Versie 2.2: Max OS X < 10.4
Schermresolutie: 800 x 600 of hoger
SwitchXS werkt met USB schakelaarinterfaces

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag