Skippy

Skippy is een krachtige woordvoorspeller, die helpt wanneer typen op een gewoon of schermtoetsenbord teveel inspanning vraagt. Skippy kan gecombineerd worden met nagenoeg elk Windows-programma en kan u zo’n 50 procent van het normale aantal toetsaanslagen besparen.

Voorspeller
Skippy toont voorspellingen terwijl u typt, al na de eerste toetsaanslag. Skippy voorspelt op basis van een zeer uitgebreide Nederlandse woordenlijst, maar ook andere talen (zoals Frans en Engels) zijn beschikbaar. De voorspeller maakt gebruik van gegevens over woorden, woordparen (opeenvolgingen van twee woorden) en frequenties. Voorspellingen worden weergegeven op volgorde van frequentie van voorkomen in de teksten die het programma heeft geleerd. Zodra een volledig woord is getypt, probeert Skippy het volgende woord te voorspellen.

Typfouten
Maar Skippy doet meer: het voorspelt niet alleen woorden die beginnen met de reeds getypte letters, maar ook woorden die daar sterk op lijken, zelfs fonetisch. Typt u bijvoorbeeld ‘Kompjoeter’, dan zal Skippy ‘Computer’ voorspellen. Skippy toont de voorspellingen in twee kolommen. In de linker kolom (lijst A) verschijnen de klassieke voorspellingen, in de rechter kolom (lijst B) alternatieve voorspellingen en correcties. Typfouten zijn dus geen probleem voor Skippy.

Zelflerend en aanpasbaar
De woordenlijst van Skippy wordt voortdurend automatisch uitgebreid op basis van uw teksten. Daarnaast kunt u de lijst zelf handmatig aanpassen:

  • U kunt woorden of zelfs volledige teksten toevoegen.
  • U kunt woordfrequenties aanpassen.
  • U kunt (al dan niet zelf bedachte) afkortingen toevoegen met hun expansies. Elke keer als u dan die afkorting typt, zal de expansie in de predictielijst verschijnen.
  • Op dezelfde manier kunt u ook veelgemaakte spellingsfouten toevoegen met de correcte spelling.

Onderdeel van SprintPlus
Skippy is alleen nog leverbaar als onderdeel van SprintPlus. rdgKompagne zet SprintPlus in voor cliënten die de Skippy-functionaliteit nodig hebben. SprintPlus heeft ook een voorleesfunctie, die niet alleen teksten, maar ook de voorspellingen kan voorlezen alvorens een keuze te maken.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag