Lucy 4

De Lucy is een cellenpaneel dat zowel het toetsenbord als de muis van een pc kan vervangen. De Lucy wordt bediend met behulp van een laseraanwijzer: een toets wordt geactiveerd door deze een bepaalde tijd te belichten. De lay-out van de Lucy is ontworpen op basis van de gebruiksfrequentie van elke toets, waardoor de benodigde bewegingen zoveel mogelijk worden beperkt en de invoer wordt versneld.

Veelvoorkomende teksten of opdrachten kunnen als macro worden opgeslagen. Zo kunnen, behalve losse karakters, ook snel complete teksten of opdrachten naar de pc verstuurd worden. Op de Lucy kunnen ongeveer 900 macro’s worden opgeslagen.

Behalve met een laseraanwijzer kan de Lucy ook bediend worden met een muis of muisvervanger, of door middel van scanning. Voor scannende bediening kunnen één of twee schakelaars rechtstreeks op de Lucy worden aangesloten.

De Lucy is compact en draagbaar en wordt eenvoudig met een USB-kabel op de computer aangesloten. Omdat er geen aparte software of drivers nodig zijn, kan het apparaat gemakkelijk op verschillende computers worden gebruikt.

Technische gegevens
Afmetingen: 19 x 25 x 1 cm
Gewicht: 870 gram
Aansluiting op pc via USB
1x USB-aansluiting voor externe muis(vervanger)
2x 3,5 mm female jack aansluiting voor éénfunctieschakelaars
Voeding via USB
Laseraanwijzer niet inbegrepen

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag