TubusOne

TubusOne is een ingenieuze mondstylus voor het handenvrij bedienen van tablets en smartphones. U houdt de TubusOne met het mondstuk in uw mond en wijst met de spriet naar het scherm. Maar de TubusOne is niet slechts een statische stylus: door licht te blazen in het riet, schiet de styluspunt naar buiten om het scherm aan te raken. Daardoor zijn minder hoofdbewegingen nodig, waardoor de bediening sneller en minder vermoeiend wordt.

De TubusOne werkt uiterst eenvoudig en vereist minimale inspanning, kracht en longcapaciteit. De TubusOne is gemaakt van hoogwaardige, zeer lichtgewicht en hygiënische materialen. Het mondstuk is gemaakt uit één stuk en heeft een glad oppervlak, zodat het aangenamer aanvoelt in uw mond. De spriet is licht van gewicht om uw mond- en nekspieren minimaal te belasten. De styluspunt is het onderdeel dat het scherm raakt. Hiermee kunt u tikken en vegen over het scherm, net als met een vinger. Om de styluspunt het scherm te laten raken, hoeft u slechts heel licht te blazen.

De TubusOne wordt geleverd met de speciale TubusClip: een houder die u aan de rand van een tablet kunt klemmen en waarin u de TubusOne kunt plaatsen. Zo kunt u de TubusOne altijd gemakkelijk pakken met uw mond.

 


Technische gegevens
Totale lengte: 33 cm
Gewicht: 11 gram
Kleuren: zwart/zilver
Materiaal:
– mondstuk: stevige medische kwaliteit nylon uit 1 stuk
– spriet: koolstofvezel en hoogwaardig aluminum
– styluspunt: zilver geweven vezels

De TubusOne is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Voor optimale hygiëne wordt aangeraden het mondstuk wekelijks te vervangen. Mondstukken zijn los verkrijgbaar. De styluspunt zal na veel gebruik verslijten. Ook vervangende styluspunten zijn los verkrijgbaar.

Uitproberen
U kunt de TubusOne twee weken op zicht ontvangen.

 

De TubusOne en extra mondstukken en styluspunten zijn ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag