TableMike USB

De TableMike is een tafelmodel USB-microfoon met een lange buigbare hals, voor gebruikers die niet zelf een headset kunnen op- of afzetten.

De TableMike heeft een uitstekende kwaliteit voor spraakopname en spraakherkenning. Hij is voorzien van een ingebouwde USB-geluidskaart, microfoonversterking en ruisonderdrukking. De TableMike is door Nuance getest als beste statiefmicrofoon. De microfoon is echter niet geschikt voor gebruik in rumoerige situaties.

De TableMike heeft volumeregelaars en een verlichte ring bovenaan de hals, die de status van de microfoon toont. De microfoon kan continu aan of in de “push-to-talk”-stand staan. In het laatste geval wordt de microfoon met een knop óf met een externe schakelaar (bijv. een voetpedaal) geactiveerd.

De TableMike is verkrijgbaar in twee versies. De TableMike 3-in-1 heeft een 38 cm lange hals. De TableMike 6-in-1 heeft een 48 cm lange hals en is bovendien voorzien van een ingebouwde luidspreker, een extra usb-poort en een schakelaaraansluiting ten behoeve van de push-to-talk-functie.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag