Sip/Puff

De Sip/Puff is een tweefunctieschakelaar voor mensen met zeer beperkte motorische vaardigheden. Voor deze mensen kan het bedienen van een standaard schakelaar moeilijk, vermoeiend en in sommige gevallen zelfs onmogelijk zijn. Met de Sip/Puff-schakelaar kunnen deze gebruikers hun apparaten bedienen door eenvoudig in het mondstuk te zuigen en/of blazen. Uiteenlopende apparaten kunnen bediend worden, zoals computers, communicatiehulpmiddelen, hulpoproepsystemen, aangepast speelgoed en omgevingsbedieningen.

De Sip/Puff is leverbaar op een flexarm (of zwanenhals) en op een headset. Voor de aansluiting op het te bedienen apparaat zijn er twee verschillende interfacekastjes leverbaar:

De Switch box voor het aansluiten op hulpmiddelen met één of twee jackingangen.

De Breeze voor het aansluiten op de usb-poort van de computer. Aangesloten op de computer hebben blazen en zuigen de functies van de linker en rechter muisknop. De schakelaar kan dan gebruikt worden voor het bedienen van scannende software, of in combinatie met bijv. een hoofdmuis.

De Sip/Puff is zeer licht bedienbaar en gemakkelijk aan te sluiten.

Ten behoeve van de hygiëne is het systeem voorzien van een filter, zijn de slangetjes uitwasbaar, en zijn de mondstukjes, filters en slangetjes vervangbaar (verkrijgbaar in onze webwinkel).

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag