SimplyWorks Switch

De SimplyWorks serie bestaat uit een aantal draadloze (RF) schakelaars en muisvervangers, die allemaal samenwerken met dezelfde ontvanger(s). De apparaten hebben een bereik van 10 meter. Het paren van zender en ontvanger is zeer eenvoudig.

De Switch uit deze serie is een licht bedienbare draadloze schakelaar, die beschikbaar is in twee formaten: de Switch 75 heeft een drukoppervlak van 75 mm, de Switch 125 heeft een drukoppervlak van 125 mm.

De Switches kunnen gebruikt worden in combinatie met een ontvanger naar keuze: de Control of Control Pro, voor het bedienen van bijvoorbeeld aangepast speelgoed, de Receive voor het bedienen van de pc, of SimplyWorks for iPad voor het bedienen van een iPhone of iPad.

Bij gebruik op de pc is de functie van de Switches instelbaar. Een sticker onderop de schakelaar geeft een overzicht van de beschikbare functies en het bijbehorende nummer: klik, rechtsklik, draglock (slepen vastzetten), spatie, enter, tab, F7, F8, numerieke 2, numerieke 3, pijl omhoog, pijl omlaag, pijl naar links, pijl naar rechts. Een display toont het ingestelde nummer, dat met behulp van de mode-knop gewijzigd kan worden. Er is dus geen speciale software nodig.

De SimplyWorks Switches werken op 2 AAA-batterijen en hebben een automatische spaarstand, waardoor een aan/uit-knop niet nodig is.

 

De SimplyWorks Switch is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag