SimplyWorks Send

De SimplyWorks serie bestaat uit een aantal draadloze (RF) schakelaars en muisvervangers, die allemaal samenwerken met dezelfde ontvanger(s). De apparaten hebben een bereik van 10 meter. Het paren van zender en ontvanger is zeer eenvoudig.

De SimplyWorks Send is een zendertje waarop 1 schakelaar kan worden aangesloten. Zo kan elke schakelaar met mini-jackaansluiting aan de SimplyWorks serie worden toegevoegd. Door de Send te gebruiken in combinatie met de Control of Control Pro kan aangepast speelgoed, maar ook bijvoorbeeld een schakelaarbedienbare afstandsbediening draadloos worden bediend.

Door de Send te combineren met de Receive (usb-ontvanger) kan de schakelaar gebruikt worden voor het draadloos bedienen van de pc. Door de Send te combineren met SimplyWorks for iPad kan de schakelaar gebruikt worden voor het draadloos bedienen van een iPhone of iPad.

Bij gebruik op de pc is de functie van de schakelaar instelbaar. Een sticker onderop de Send geeft een overzicht van de beschikbare functies en het bijbehorende nummer: klik, rechtsklik, draglock (slepen vastzetten), spatie, enter, tab, F7, F8, numerieke 2, numerieke 3, pijl omhoog, pijl omlaag, pijl naar links, pijl naar rechts. Een display toont het ingestelde nummer, dat met behulp van de mode-knop gewijzigd kan worden.

De Send weegt inclusief batterijen nog geen 100 gram. De Send werkt op 2 AAA-batterijen.

 

De SimplyWorks Send is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag