SimplyWorks Send-6

De SimplyWorks serie bestaat uit een aantal draadloze (RF) schakelaars en muisvervangers, die allemaal samenwerken met dezelfde ontvanger(s). De apparaten hebben een bereik van 10 meter. Het paren van zender en ontvanger is zeer eenvoudig.

De SimplyWorks Send-6 is een zendertje waarop 6 schakelaars kunnen worden aangesloten. Zo kan elke schakelaar met mini-jackaansluiting aan de SimplyWorks serie worden toegevoegd.

Door de Send-6 te gebruiken in combinatie met de Control of Control Pro kan aangepast speelgoed, maar ook bijvoorbeeld een schakelaarbedienbare afstandsbediening draadloos worden bediend. Door de Send-6 te combineren met de Receive (usb-ontvanger) kunnen de schakelaars gebruikt worden voor het draadloos bedienen van de pc. Door de Send-6 te combineren met SimplyWorks for iPad kunnen de schakelaars gebruikt worden voor het draadloos bedienen van een iPhone of iPad.

Bij gebruik op de pc zijn de functies van de schakelaars instelbaar: muiscursor omhoog, muiscursor omlaag, muiscursor naar links, muiscursor naar rechts, klik, rechtsklik, draglock (slepen vastzetten), spatie, enter, tab, F7, F8, numerieke 2, numerieke 3, pijl omhoog, pijl omlaag, pijl naar links, pijl naar rechts. Een display toont het ingestelde nummer. De snelheid van de muiscursor is instelbaar.

De Send-6 werkt op 2 AAA-batterijen.

 

De SimplyWorks Send-6 is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag