BJ Sensitive Dual Switch

De BJ Sensitive Dual Switch is een zeer gevoelige schakelaar voor mensen die slechts uiterst beperkte bewegingsmogelijkheden en kracht hebben om hun hulpmiddel te bedienen.

De schakelaar wordt bediend door een klein pookje licht te kantelen. Dat kan met een vinger, maar ook bijvoorbeeld met de tong of kin. De kleinste beweging met minimale kracht is voldoende om de schakelaar te activeren.

Het pookje kan beweging in twee richtingen registreren. Daardoor is de schakelaar geschikt voor het uitvoeren van twee functies.

De schakelaar kan geïnstalleerd worden in elke gewenste richting en oriëntatie. Voor een optimale werking plaatst u de schakelaar zo dicht mogelijk bij het te gebruiken lichaamsdeel. Dat kunt u bijvoorbeeld doen met behulp van een flexibele arm. Om de beide functies van de schakelaar te kunnen gebruiken, plaatst u deze zo dat hij in twee richtingen kan worden bewogen.

De BJ Sensitive Dual Switch is voorzien van een dubbele mini-jackaansluiting en verkrijgbaar met verschillende formaten pookjes en balletjes.

 

De BJ Sensitive Dual Switch is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag