AssistX AS one met Connect

De AS one van AssistX is een akoestische sensor die reageert op geluid. Met behulp van de bijgeleverde AssistX Connect kunt u deze sensor aansluiten op elke standaard (3,5 mm jack) schakelaarpoort. Hiermee kunt u dus elk hulpmiddel met ondersteuning voor schakelaarbediening, inclusief aangepast speelgoed, volledig handen- en bewegingsvrij activeren, enkel door geluid te maken.

Op welk geluid de sensor reageert, is helemaal persoonlijk instelbaar. Omgevingsgeluid wordt effectief weggefilterd.

In de Toonmodus kunt u instellen bij welke toonhoogte, volume en geluidsduur u de AS one wilt activeren. U kunt de gewenste toonhoogte eenvoudig inleren met behulp van de opnamefunctie. Hierna kunt u met drie drukknopjes de gevoeligheid, duur en tolerantie (geaccepteerde afwijking van de ingestelde frequentie) aanpassen.

Voor gebruikers die een toon maar heel kort kunnen aanhouden, kan de Impulsmodus gebruikt worden. In deze modus reageert de AS one op elk geluid (bijv. klikken of hoesten) dat het ingestelde volume bereikt; een korte impuls van een willekeurige toonhoogte is dan voldoende.

De AS one is standaard voorzien van een AssistX uitgang. De AssistX Connect interface voorziet de sensor van een standaard schakelaaraansluiting en ook van de benodigde voeding.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag