Blue2

De Blue2 is een dubbele Bluetooth schakelaar die gebruikt kan worden voor het bedienen van een smartphone, tablet of computer. De Blue2 ondersteunt zowel eenfunctie- als tweefunctiebediening. De schakelaar is voorzien van twee vaste knoppen, maar dankzij twee mini-jackingangen kunnen ook losse schakelaars aangesloten worden.

De Blue2 is compatible met:

  • iPad, iPhone en iPod Touch met iOS 7 of nieuwer
  • Apple laptop en desktop met macOS Mavericks 10.9 of nieuwer
  • Android 9 smartphone en tablet
  • Windows 10 desktop en laptop
  • Chromebook en Chromebox

Voor het werken met de Blue2 is software nodig die schakelaarbediening ondersteunt. De functie van elk van de twee schakelaars is programmeerbaar, zodat de Blue2 met elke schakelaarbedienbare software of app gebruikt kan worden. Op de iPad, iPhone en iPod Touch zijn vanaf iOS 7 dankzij de functie “Schakelbediening” alle functies en apps te bedienen door middel van scanning. Android ondersteunt scannende bediening vanaf versie 5 en macOS vanaf versie 10.9.

De Blue2 is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij.

Blue2 3e generatie
De 3e generatie Blue2 maakt verbinding via Bluetooth 4, waardoor het koppelen 50% sneller gaat. Daarnaast kunt u nu op het gekoppelde apparaat het batterijniveau van de Blue2 aflezen. Tenslotte is het eenvoudiger geworden om bij gebruik van meerdere Blue2’s in dezelfde ruimte verbinding te maken met de juiste Blue2.

 

De Blue2 is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag