Cosmo Switch

De Cosmo Switch is een unieke lichtgevende bluetooth-schakelaar voor tablets, mobiele telefoons en computers.

De Cosmo Switch is uiterst licht bedienbaar; druk is nagenoeg niet nodig, een aanraking is voldoende om hem te activeren. De Cosmo Switch is hierdoor ook geschikt voor mensen met zeer beperkte motorische vaardigheden. De schakelaar kan verschillende functies uitvoeren zoals een spatie, enter of een van de pijltjestoetsen. Bij het activeren licht de schakelaar op in kleur, waardoor hij de aandacht trekt en visuele feedback geeft aan de gebruiker.

Met behulp van de Cosmo Switch app kunt u zelf eenvoudig de functie, kleur, helderheid, lichtmodus, gevoeligheid en reactievertraging instellen.

De Cosmo Switch is gebaseerd op de Cosmoids uit het populaire Cosmo spel. Met de Switch kunt u alle schakelaarbedienbare apps of software op iOS, OS X, Chromebooks, Windows- en Android-apparaten bedienen. De Cosmo Switch is ook geschikt voor het bedienen van communicatiesoftware zoals TD Snap, Mind Express en Proloquo2Go, maar ook schakelaarbediening van de softwareinterface van uw tablet, telefoon of pc, het spelen van spelletjes, of het bedienen van de mediabibliotheek, inclusief Netflix en Spotify.

De Cosmo Switch is aan de achterkant voorzien van gaten met schroefdraad waardoor u deze makkelijk kunt bevestigen op universele opbouwvoorzieningen. Er wordt ook een magneet meegeleverd waarmee u de schakelaar op elke gewenste plek kunt plaatsen.

Kenmerken:
– Slimme, robuuste en dynamische schakelaar
– Afmetingen: Ø98 x 34 mm
– Licht op in verschillende kleuren
– Zorgt voor visuele en sensorische prikkels
– Zeer licht bedienbaar
– Instelbare aanraakgevoeligheid
– Snelle, stabiele verbinding via bluetooth 4.0
– Oplaadbare accu met extra lange levensduur
– Makkelijk schoon te maken en te ontsmetten
– Eenvoudig instelbaar

De Cosmo Switch wordt geleverd met een usb-oplaadkabel, het apparaat kan worden opgeladen met een universele 5V-oplader.

 

De Cosmo Switch is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag