APPlicator

De APPlicator maakt het mogelijk standaard schakelaars aan te sluiten op de iPad of iPhone. Maak eenvoudig een Bluetooth-verbinding tussen de APPlicator en het Apple-apparaat en sluit maximaal vier schakelaars aan. Vervolgens kunnen schakelaarbedienbare apps en ook de muziekbibliotheek met behulp van schakelaars bediend worden.

Voor het bedienen van een app activeert u scanning in de applicatie-instellingen. Met behulp van de toetsen op de APPlicator kan de gewenste functie van elk van de vier schakelaars ingesteld worden. De meeste apps zullen werken met de standaard instellingen van APPlicator.

Voor elk van de schakelaars zijn 13 toetsenbordfuncties en 8 mediafuncties beschikbaar. Daarnaast is er een functie voor het oproepen van het schermtoetsenbord. Een display toont welke functie voor elke schakelaar is ingesteld.

Door op de “Snelle media”-toets te drukken, wijst u snel een voorgedefinieerde combinatie van mediafuncties toe aan de vier schakelaars: afspelen/pauze, volgende, vorige en getimed afspelen (10 sec.). Deze functie is bruikbaar terwijl u in een andere app werkt; die andere app hoeft dus niet te worden afgesloten om de muziekfunctie te activeren.

Technische gegevens
Afmetingen: 90 x 64 x 18 mm
Aansluitingen: 4x 3,5 mm jack, Bluetooth 2.1
Bereik: 20 meter
Voeding: oplaadbare Li-ion batterij, op te laden via USB
Werkt met iPad, iPhone 3GS en 4, iPod 3e en 4e generatie

De APPlicator kan ook gebruik worden met Androidapparaten, maar door de verschillen tussen deze apparaten kan werking niet gegarandeerd worden.

 

De APPlicator is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag