PCEye 5 Monitor Mount

Met de PCEye 5 Monitor Mount bevestigt u een PCEye 5 oogbesturingsmodule extra stevig onder het beeldscherm van uw computer. Daarvoor komt de PCEye in een houder, die met een beugel aan de achterzijde van het scherm wordt gemonteerd. De PCEye 5 Monitor Mount is een eigen product van rdgKompagne.

Universeel
De universele versie van de PCEye 5 Monitor Mount is te combineren met de meeste vrijstaande 19 tot 22 inch beeldschermen. Of de bevestiging past is mede afhankelijk van het behuizing-ontwerp. De bevestiging is instelbaar voor schermen met de volgende afmetingen (zie ook de illustratie hiernaast):

  • dikte (gemeten vanaf de achterzijde van het scherm bij de VESA-gaten tot de voorzijde van het scherm): 30-90 mm
  • hoogte (gemeten vanaf de onderste 2 VESA-gaten tot de onderkant van het scherm): 100-145 mm
  • VESA-aansluiting 100×100 mm

Voor Acticomm
Voor de Acticomm is er een speciale versie van de PCEye 5 Monitor Mount. Deze is op maat gemaakt voor het ELO aanraakscherm, met een uitsnede voor de knoppen van de monitorarm. Dankzij de stevige houder en beugel kunnen gebruikers de module of aansluitkabel niet zomaar los trekken. Daardoor blijft de Acticomm ook met oogbesturingsmodule net zo’n robuust computersysteem als zonder. Zo kunnen nog meer cliënten zelfstandig met de Acticomm spelen, ook als zij niet met een aanraakscherm of schakelaars overweg kunnen.

 

De PCEye 5 Monitor Mount is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag