AccessIT 3

Met AccessIT bedient u elke Windows computer via Snap op uw Tobii communicatieapparaat. U gebruikt de Tobii als toetsenbord en muis en de computer als tweede scherm.

Volledige controle
AccessIT is een usb-dongel die wordt herkend als toetsenbord en muis. U sluit de dongel aan op een computer en verbindt deze via Bluetooth met uw communicatieapparaat. Vervolgens krijgt u volledige controle over de computer via Snap op de Tobii: surf op internet, schrijf een opstel, post berichten op Facebook, etc. etc.

Bediening via Snap
Voor het bedienen van de computer gebruikt u een speciale paginaset voor de Snap communicatiesoftware. Met de toetsen op deze pagina’s stuurt u toetsenbord- en muiscommando’s naar de computer. Er zijn kant-en-klare pagina’s voor YouTube, Facebook, Whatsapp, Gmail, Word, web browsen en muisbesturing, maar u kunt ook zelf AccessIT pagina’s maken. De toetsen zijn te bedienen door middel van aanraken, scanning en natuurlijk oogbesturing.

Snap is standaard geïnstalleerd op de Tobii I-13, I-16, I-110. De AccessIT paginaset is te downloaden via MyTobiiDynavox PageSetCentral.

Systeemeisen
De AccessIT dongel wordt ondersteund door elke Windows computer en vereist geen aanvullende software; je sluit de dongel aan en kan meteen beginnen.

Het Tobii communicatieapparaat dient voorzien te zijn van BlueTooth LE om de AccessIT te kunnen gebruiken. De I-13, I-16, I-110 en Indi 7 zijn standaard voorzien van Bluetooth LE, voor de I-12+ en I-15+ is een aparte Bluetooth adapter nodig.

 

De AccessIT 3 is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag