Tracker Pro

De Tracker Pro is een muisvervanger die met het hoofd bediend wordt. Met behulp van een reflecterend stickertje op het voorhoofd of brilmontuur kan de camera hoofdbewegingen detecteren. Deze worden vertaald naar bewegingen van de muispijl op het beeldscherm. Om de muispijl te bewegen is slechts een minimale hoofdbeweging nodig. De Tracker Pro ondervindt geen last van storend licht, zoals zonlicht, maar blijft in alle omstandigheden goed functioneren.

De Tracker Pro gedraagt zich zoals elke andere muis. Ter vervanging van de muisknoppen kunnen twee schakelaars worden aangesloten. Ook software voor dwellselectie (automatisch klikken) wordt ondersteund. Door het hoofd op en neer te bewegen kan men gemakkelijk door een pagina scrollen. Door gebruik te maken van een toetsenbord op het scherm kan de gebruiker zelfs typen met het hoofd.

De Tracker Pro wordt aangesloten op de USB-poort van de computer en heeft geen externe voeding nodig. De gebruiker behoudt dus zijn volledige bewegingsvrijheid. De Tracker Pro is erg compact en heeft de vorm van een los bolletje op het beeldscherm, dat in hoek verstelbaar is. Daardoor kan de Tracker Pro gemakkelijk afgesteld worden, ook als het scherm gekanteld moet worden.

 

Extra targets (stickertjes) zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag