Swiftpoint

De Swiftpoint is een kleine draadloze muis, die wordt bediend met de duim, wijs- en middelvinger. Hierbij worden duim en middelvinger gebruikt om de muis te bewegen en de wijsvinger voor het scrollen en bedienen van de muisknoppen. De muisknoppen van de Swiftpoint zijn boven elkaar geplaatst, zodat ze gevoelsmatig op een logische plek zitten. Het scrollwiel bevindt zich aan de rechterzijkant van de muis. Deze kan bediend worden met de wijsvinger, maar ook door de Swiftpoint licht te kantelen, zodat het scrollwiel de tafel raakt. Dit is een handige manier voor scrollen in langere documenten.

De swiftpoint is ontworpen voor gebruik in combinatie met een laptop en is klein genoeg om naast het touchpad gebruikt te worden. Met de Swiftpoint wordt een folie meegeleverd dat op de rustplaats van de pols geplakt kan worden. Dit folie bevat een magnetisch gedeelte, dat ervoor zorgt dat de muis niet van de laptop kan glijden. Uiteraard kan de Swiftpoint ook gebruikt worden op een bureau- of rolstoelblad. De Swiftpoint werkt op iedere ondergrond, of deze nu ruw of glad is.

Na gebruik kan de Swiftpoint aan de zijkant van de laptop bevestigd worden,

De Swiftpoint wordt geleverd met een kleine ontvanger, die ook dienst doet als oplader en houder voor de muis. Na gebruik kan de Swiftpoint aan deze ontvanger geklikt worden, waarna deze met een magneet op de houder wordt vastgehouden en opgeladen. Zo kan de muis eenvoudig met de laptop worden meegenomen. Het opladen van de muis gaat snel. De batterij wordt in 90 minuten volledig opgeladen en gaat circa twee tot vier weken mee. De muis kan daarnaast in 30 seconden voor een klein gedeelte worden opgeladen, voldoende om een uur met de muis te werken.

De zijkanten van de Swiftpoint zijn voorzien van een materiaal dat extra grip geeft. Ook is de muis zo gevormd dat de vingers automatisch op de juiste plek worden gehouden. Uit onderzoek blijkt dat bij gebruik van de Swiftpoint de pols minder gekromt is dan bij standaard muizen en dat minder spierspanning ontwikkeld wordt.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag