Quha Dwell

Quha Dwell is zeer complete kliksoftware voor aangepaste muizen, die de muisknoppen of losse schakelaars vervangt. De unieke Instant Dwell functie maakt het bedienen van Windows computers uiterst snel een eenvoudig: u houdt gewoon de muiscursor korte tijd stil op de gewenste plek op het scherm en er opent direct een menu met opties. Houd vervolgens de cursor nog even stil op de gewenste functie om die te selecteren.

Op deze manier kunt u alle functies van de computer bedienen, niet alleen klikfuncties, maar ook bijvoorbeeld schakelen tussen programma’s, kopiëren, plakken en scrollen. Naast de standaard beschikbare opties kunt u zelf elke gewenste functie aan het Quha Dwell menu toevoegen. Quha Dwell bevat bovendien een eigen schermtoetsenbord met woordvoorspelling. Dit toetsenbord beslaat het volledige scherm. Als dat voor u niet handig werkt, kunt u ook het Windows schermtoetsenbord gebruiken, of de Quha Vido.

Quha Dwell is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Quha Zono hoofdmuis, maar kan ook goed met andere muisvervangers gecombineerd worden.

Systeemeisen
Windows 10

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag