Orbitrack

De Orbitrack is een muisvervanger die geschikt is voor gebruikers met fysieke of motorische problemen, maar ook voor jonge kinderen of intensieve computergebruikers. Met de Orbitrack kan de cursor nauwkeurig over het scherm bewogen worden, zonder dat daarvoor intensieve hand-, vinger- of polsbewegingen nodig zijn.

De Orbitrack heeft twee ringen, die reageren op zeer lichte aanrakingen. Door de grijze ring aan te raken begint de cursor te bewegen. De richting van de cursor wordt bepaald door de vinger in de rondte over de ring te bewegen. De cursor reageert direct op wijzigingen van richting, zodat de cursor nauwkeurig over het scherm bewogen kan worden. Wordt de vinger opgetild, dan stopt de cursor. Door contact te houden met de ring, zal de cursorsnelheid verhoogd worden. Met behulp van de gekleurde ring worden de functies klik (rood), rechtsklik (geel), dubbelklik (groen) en slepen (blauw) uitgevoerd.

De beginsnelheid van de cursor is instelbaar met behulp van een knop aan de achterzijde (4 standen). Ook de oriëntatie van de Orbitrack is instelbaar, wat het mogelijk maakt de Orbitrack bijv. een kwartslag gedraaid te gebruiken. Dit is eenvoudig in te stellen door het apparaat in de leerstand te zetten en de grijze ring aan te raken op de plaats waarmee de cursor omhoog moet worden bewogen.

Aan de achterzijde van de Orbitrack bevinden zich bovendien twee aansluitingen voor externe schakelaars. Hiermee worden de toetsen voor linker en rechter muisklik gedeactiveerd en overgenomen door de schakelaars.

De Orbitrack heeft een geheld oppervlak voor een comfortabele ondersteuning van de pols en is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.

Technische gegevens:
Cursorcontrolering: 50mm
Aansluiting: USB/PS2
Plug and play, geen drivers nodig
Geschikt voor pc en Mac
Eenvoudig schoon te maken

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag