n-Abler trackball

De n-Abler trackball is robuust uitgevoerd en heeft een zware, maar zeer licht bedienbare bal voor het besturen van de muispijl. Daarnaast heeft de trackball 5 gekleurde knoppen voor de muisfuncties klikken, rechtsklikken, dubbelklikken, slepen en horizontaal en verticaal scrollen. De knoppen liggen verzonken, zodat de gebruiker de hand op de behuizing kan laten rusten. De knoppen voor de linker en rechter muisklik zijn onderling verwisselbaar, zodat de trackball zowel rechts- als linkshandig gebruikt kan worden. De trackball heeft bovendien 2 aansluitingen voor externe schakelaars, waarmee de linker en rechter muisknopfuncties overgenomen kunnen worden.

De n-Abler trackball geeft bij elke functie visuele feedback in de vorm van een knipperend lichtje en auditieve feedback in de vorm van verschillende piepgeluiden. Zo laat de trackball bijv. bij het indrukken van de knop voor dubbelklikken een dubbele pieptoon horen. Deze auditieve feedback is eenvoudig uit te schakelen.

De snelheid van de beweging van de muispijl is op het apparaat zelf instelbaar d.m.v. een knop aan de achterzijde. Ook de oriëntatie van de trackball is instelbaar, wat het mogelijk maakt de trackball bijv. een kwartslag gedraaid te gebruiken. Dit is eenvoudig in te stellen door het apparaat in de leerstand te zetten en de bal in de nieuwe “omhoog” richting te bewegen.

De n-Abler trackball kan gemakkelijk gemonteerd worden op bijv. een rolstoel.

Technische gegevens
Afmetingen: 230 x 135 x 70 mm
Diameter bal: 63 mm
Aansluiting: PS/2 en USB

Uitproberen
U kunt de n-Abler trackball twee weken op zicht ontvangen.

 

De n-Abler trackball is ook beschikbaar in onze webwinkel.

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag