n-Abler joystick

De robuuste n-Abler joystick heeft naast de stick voor het besturen van de muispijl 5 gekleurde knoppen voor de muisfuncties klikken, rechtsklikken, dubbelklikken, slepen en horizontaal en verticaal scrollen. De knoppen liggen verzonken, zodat de gebruiker de hand op de behuizing kan laten rusten. De knoppen voor de linker en rechter muisklik zijn onderling verwisselbaar, zodat de joystick zowel rechts- als linkshandig gebruikt kan worden. De joystick heeft bovendien 2 aansluitingen voor externe schakelaars, waarmee de linker en rechter muisknopfuncties overgenomen kunnen worden.

De n-Abler joystick geeft bij elke functie visuele feedback in de vorm van een knipperend lichtje en auditieve feedback in de vorm van verschillende piepgeluiden. Zo laat het apparaat bijv. bij het indrukken van de knop voor dubbelklikken een dubbele pieptoon horen. Deze auditieve feedback is eenvoudig uit te schakelen.

De snelheid van de beweging van de muispijl is op het apparaat zelf instelbaar d.m.v. een knop aan de achterzijde. Ook de oriëntatie van de joystick is instelbaar, wat het mogelijk maakt de joystick bijv. een kwartslag gedraaid te gebruiken. Dit is eenvoudig in te stellen door het apparaat in de leerstand te zetten en de stick in de nieuwe “omhoog” richting te bewegen.

De n-Abler joystick kan gemakkelijk gemonteerd worden op bijv. een rolstoel.

De joystick wordt geleverd met het standaard dopje, een T-stukje en een softbal, zodat u zelf kunt bepalen met welk type stick u het prettigste werkt (zie afbeelding).

Technische gegevens
Afmetingen: 230 x 135 x 70 mm
Aansluiting: PS/2 en USB

 

De n-Abler joystick is ook beschikbaar in onze webwinkel.

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag