Lipstick

De Lipstick maakt het mogelijk alle muisfuncties met de mond te bedienen.

In tegenstelling tot andere mondmuizen, werkt de Lipstick niet als een joystick die bewogen moet worden, maar door met de lippen het topje in de gewenste richting te duwen. Dit topje reageert op druk, waardoor de beweging ervan onmerkbaar is en de benodigde hoofdbewegingen minimaal zijn. De benodigde kracht is instelbaar van zeer klein tot groot; in de gevoeligste stand is 10 gram voldoende om de cursor te bewegen.

De muiscursor volgt de bewegingen van de mond. Hoe meer kracht gebruikt wordt, hoe sneller de muiscursor beweegt. De Lipstick werkt zeer nauwkeurig en geeft u een uitstekende controle over zowel grote als zeer kleine muisbewegingen, waarbij de muiscursor vloeiend en zonder schokken over het beeldscherm beweegt.

Het uitvoeren van klikfuncties doet u door het “optillen” van de lippen. Capacitieve sensoren meten de positie van de lippen. Een linker muisklik wordt uitgevoerd door even de bovenlip op te tillen. Voor een dubbelklik doet u dit twee keer achter elkaar. Door de bovenlip wat langer op te tillen, activeert u de sleepfunctie. Een rechter muisklik wordt uitgevoerd met de onderlip.

Met behulp van de bijgeleverde Windows software is het mogelijk de werking van de Lipstick aan te passen. In de software kunnen onder andere de gevoeligheid, reactiesnelheid en het aantal mogelijke richtingen ingesteld worden. Ook is het mogelijk te kiezen welke lip u voor welke muisfunctie wilt gebruiken. De software bevat een oefenscherm, waarin de instellingen kunnen worden uitgeprobeerd.

Instellingen worden opgeslagen op de Lipstick zelf, zodat het apparaat eenvoudig gebruikt kan worden op meerdere systemen. De Lipstick is niet alleen geschikt voor Windows en Mac computers, maar ook voor Android apparaten. Het apparaat wordt aangesloten via USB en werkt zonder eigen drivers.

Optioneel kan de Lipstick worden geleverd met een eenvoudig verstelbare montagearm.

Hygiëne
De Lipstick heeft een gesloten behuizing, waardoor geen speeksel in het apparaat kan komen. Schoonmaken is eenvoudig. De behuizing is bestand tegen alle gangbare schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen.

De werking van de Lipstick:

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag