Glidepoint

De GlidePoint is een muisvervanger die bediend kan worden door de top van een vinger met minimale kracht over een aanraakvlak te bewegen. De GlidePoint is vergelijkbaar met het touchpad van een laptop.

De GlidePoint is beschikbaar in twee formaten. De grotere GlidePoint (SmartCat) heeft vier muisknoppen, waarmee drie functies uitgevoerd kunnen worden, de kleinere (EasyCat) heeft twee muisknoppen. Beide uitvoeringen zijn zeer plat waardoor de hand kan blijven rusten op de tafel en een kleine vingerbeweging voldoende is voor de besturing van de muispointer.

Behalve met de knoppen, kunnen de muisfuncties ook direct op het aanraakvlak worden uitgevoerd waardoor de bediening nog sneller kan. De linkermuisfunctie kan worden uitgevoerd door met de vingertop het aanraakvlak kort aan te tikken, dubbelklikken door tweemaal licht en kort het aanraakvlak aan te raken. Om te slepen moet de gebruiker éénmaal met de vingertop het aanraakvlak kort aantikken, bij de tweede keer de vinger op het aanraakvlak houden en vervolgens de vinger over het aanraakvlak bewegen. Scrollen kan door de vinger langs de rand van het aanraakvlak te schuiven.

Hiernaast heeft de GlidePoint enkele “multitouch” functies: door bewegingen te maken met twee vingers kan de gebruiker o.a. scrollen, zoomen en roteren.

Technische gegevens
GlidePoint SmartCat: 10,2 x 11,2 x 1 cm, aanraakvlak: 7,6 x 5,3 cm
GlidePoint EasyCat: 6,9 x 8,6 x 1,3 cm, aanraakvlak: 6,1 x 4,3 cm
Aansluiting: USB

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag