Funkey joystick

De Funkey joystick bestaat uit een slagvaste kunststof behuizing voorzien van een robuuste digitale joystick en vier grote functieknoppen. Daarnaast heeft de Funkey 4 aansluitingen voor externe schakelaars, waarmee de vaste knoppen overgenomen kunnen worden.

Met de joystick kan de muispijl in acht richtingen over het scherm worden bewogen. Snelheid en versnelling van de muiscursor zijn instelbaar. De knoppen hebben standaard de muisfuncties dubbelklikken, linker muisknop, rechter muisknop en slepen.

Met behulp van de meegeleverde software is het mogelijk aan zowel de joystick als de knoppen andere functies toe te wijzen, inclusief toetsenbordfuncties. Uniek aan de Funkey is de “spelmodus”. In deze modus worden pijl- en andere toetsenbordtoetsen bij het vasthouden van de joystick of knop continu uitgezonden, zodat de Funkey ook als gamejoystick kan worden gebruikt.

Instellingen worden op de Funkey zelf opgeslagen, zodat deze kan worden meegenomen naar een andere pc, zonder ook daar de software te moeten installeren.

De Funkey joystick heeft een USB-aansluiting en kan rechtstreeks op de pc worden aangesloten.

De Funkey kan met behulp van zuignappen op een gladde ondergrond gefixeerd worden.

Uitproberen
U kunt de Funkey joystick twee weken op zicht ontvangen.

 

De Funkey joystick is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag