BJOY Ring Wireless

De BJOY Ring is een draadloze “ring” die over de joystick van de rolstoel geplaatst kan worden en het mogelijk maakt de rolstoeljoystick ook voor pc-bediening te gebruiken.

De BJOY Ring kan op alle rolstoelmodellen gebruikt worden. Het plaatsen van de Ring is eenvoudig. U verwijdert het pookje van de rolstoeljoystick, plaatst de Ring op de pin en schroeft hem vast. Vervolgens kun u het pookje terugplaatsen op de pin van de BJOY Ring, die hetzelfde formaat heeft.

Na de montage herkent de BJOY Ring zelf zijn oriëntatie en eventuele hellingshoek. De BJOY Ring kan geïnstalleerd worden onder een maximale hellingshoek van 45 graden. De werking wordt automatisch aangepast, zodat de richtingen van de joystick direct overeenkomen met de richtingen van de muiscursor. Voor een nauwkeurige werking is het wel verstandig de BJOY Ring eenmalig te kalibreren.

De BJOY Ring is aangesloten op een kastje dat draadloos verbinding maakt met de meegeleverde usb-ontvanger. De BJOY Ring kan gepaard worden met 4 verschillende ontvangers, zodat de joystick op verschillende plaatsen met verschillende apparaten gebruikt kan worden. Zodra u in de buurt van een ontvanger komt, zal de BJOY Ring verbinding maken.

Op het kastje van de BJOY Ring kunnen 2 schakelaars aangesloten worden voor het uitvoeren van de klikfuncties. Met behulp van de bijgeleverde configuratiesoftware kunnen klikfuncties aan de schakelaars worden toegewezen. Ook kunt u gebruik maken van de functie Autoklik (dwellselectie). In dat geval wordt een klik uitgevoerd wanneer u de muispijl enige tijd stil houdt. Binnen de software kunnen verder de snelheid en versnelling van de muiscursor, gevoeligheid en auditieve feedback ingesteld worden. Het aantal richtingen kan beperkt worden tot vier of acht en voor de schakelaars kan een acceptatietijd worden ingesteld. Al deze instellingen worden bewaard op de joystick zelf, zodat deze eenvoudig op meerdere pc’s gebruikt kan worden. Bovendien maakt dit de joystick ook goed bruikbaar voor het bedienen van een Android tablet of smartphone met usb-aansluiting.

Wanneer met de joystick de rolstoel bestuurd moet worden, kan de BJOY Ring met behulp van een schakelaar of via de software gedeactiveerd worden. Middels een combinatie van bewegingen wordt de muisbesturing weer ingeschakeld.

Technische gegevens
Bereik: 5m
Frequentie: 868 MHz
Aansluiting ontvanger: USB
Afmetingen ontvanger: 51 x 26 x 14 mm
Afmetingen zender: 80 x 56 x 22 mm
Voeding zender: oplaadbare 900 mA batterij
Schakelaaraansluiting: 2x 3,5 mm jack op zender

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag