BJOY Hand

De BJOY Hand is een gevoelige, platte mini-joystick die met slechts kleine vingerbewegingen en weinig spierkracht kan worden bediend.

De BJOY Hand is leverbaar in 2 uitvoeringen:

  • BJOY Hand-A: analoge joystick (vrij beweegbaar in alle richtingen)
  • BJOY Hand-C: digitale joystick (beweegbaar in 8 richtingen) met 4 knoppen

Diverse aspecten van de BJOY Hand kunnen aangepast worden aan de individuele behoeftes van de gebruiker. Standaard zijn de beide uitvoeringen voorzien van 4 kleine, licht bedienbare drukknoppen. De BJOY Hand kan in de hand gehouden worden en volledig met die ene hand bediend worden.

Met behulp van de bijgeleverde software kunnen niet alleen verschillende klikfuncties aan de drukknoppen worden toegewezen, maar zijn ook de snelheid, versnelling (bij de digitale versie), gevoeligheid, auditieve feedback en oriëntatie van de joystick instelbaar. Daarnaast kan het aantal richtingen beperkt worden tot vier of acht en kan voor de knoppen een acceptatietijd worden ingesteld. Al deze instellingen worden bewaard op de joystick zelf, zodat deze eenvoudig op meerdere pc’s gebruikt kan worden. Bovendien maakt dit de joysticks ook goed bruikbaar voor het bedienen van een Android tablet met usb-aansluiting (of adapter).

Technische gegevens
Afmetingen: 50 x 75 x 17 mm
Aansluiting pc: USB (plug and play)

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag