BJOY Button

De BJOY Button is een in hoge mate personaliseerbare knoppenmuis. De BJOY Button heeft 4 knoppen voor het besturen van de muispijl en 4 knoppen voor de verschillende klikfuncties.

Diverse aspecten van de BJOY Button zijn te personaliseren. Zo kan vooraf aangegeven worden op welke plaatsen de muisknoppen moeten worden geplaatst ten opzichte van de cursortoetsen, hoeveel muisknoppen gewenst zijn (de BJOY Button is ook met 2 of 3 knoppen leverbaar) en welke kleuren de knoppen moeten hebben.

Standaard wordt een set gekleurde toetskapjes meegeleverd, evenals een set doorzichtige kapjes en een set symbolen om op de toetsen te plaatsen. Ook een afdekplaat wordt meegeleverd. Hiermee komen alle knoppen verzonken te liggen, zodat de gebruiker de hand op de behuizing kan laten rusten. De BJOY Button is bovendien voorzien van 4 aansluitingen voor externe schakelaars. De BJOY Button wordt via USB aangesloten op de computer.

Met behulp van de bijgeleverde software kunnen niet alleen verschillende klikfuncties aan de muisknoppen worden toegewezen, maar zijn ook de snelheid, versnelling, gevoeligheid, auditieve feedback en oriëntatie van de cursortoetsen instelbaar. Daarnaast kan het aantal richtingen beperkt worden tot vier of acht en en kan voor de knoppen een acceptatietijd worden ingesteld. Al deze instellingen worden bewaard op de knoppenmuis zelf, zodat deze eenvoudig op meerdere pc’s gebruikt kan worden. Bovendien maakt dit de knoppenmuis ook goed bruikbaar voor het bedienen van een Android tablet met usb-aansluiting (of adapter).

Technische gegevens
Afmetingen: 290 x 220 x 160 mm
Afmetingen knoppen: 35 mm
Aansluiting pc: USB (plug and play)
Aansluitingen schakelaars: 4x 3,5 mm jack

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag