AMAneo USB

AMAneo USB is een muisadapter voor mensen met handtremoren. U sluit de adapter eenvoudig aan op de usb-poort van uw computer en sluit uw muis aan op de adapter. Dit kan elke muis of muisvervanger zijn met een usb-aansluiting, maar ook een draadloze muisvervanger met een usb-ontvanger.

Tremorfilter
Dankzij een ingebouwde elektronische tremorfilter kan de AMAneo muisbewegingen stabiliseren. Deze filter zorgt ervoor dat tremoren en andere ongewenste handbewegingen niet worden omgezet in bewegingen van de muiscursor. Dit helpt mensen die bijvoorbeeld door Parkinson moeite hebben met het bedienen van een aanraakscherm en het nauwkeurig besturen van een muis. De mate van tremorcompensatie is instelbaar en gemakkelijk tussentijds aan te passen, bijvoorbeeld als de tremor gedurende de dag erger wordt.

Klikfuncties
De AMAneo is daarnaast voorzien van twee minijack aansluitingen voor externe schakelaars, waarmee u de linker en rechter muisknop kunt vervangen. Als u een of twee schakelaars aansluit, worden direct de eventuele knoppen op de aangesloten muis uitgeschakeld, om per ongeluk activeren te voorkomen. Om het uitvoeren van muiskliks nog gemakkelijker te maken, kan voor de muisknoppen of schakelaars een klikvertraging ingesteld worden, of gebruik worden gemaakt van de automatische klikfunctie (dwellselectie).

Heeft u de tremor- en klikfuncties niet nodig, dan kunt u ze eenvoudig uitschakelen.

Technische gegevens
Geschikt voor: Windows, MacOS, Android
Aansluiting computer: usb
Aansluitingen op AMAneo: 1x usb, 2x minijack voor externe schakelaars
Instelbare functies: tremorfilter, klikvertraging, autoklik
Afmetingen: 75 x 75 x 25 mm

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag