AMAneo BTi

Muisadapter voor iPad en iPhone
AMAneo BTi is een Bluetooth muisadapter waarmee u elke usb-muis draadloos kunt aansluiten op een iPad of iPhone. Dit kan elke muis of muisvervanger zijn met een usb-aansluiting, maar ook een draadloze muisvervanger met een usb-ontvanger, zoals de Quha Zono. U sluit eenvoudig uw muis aan op de usb-poort van de AMAneo en maakt een Bluetooth-verbinding tussen de AMAneo en uw iPad/iPhone. Ingewikkelde instellingen of aanvullende apps zijn niet nodig, uw muispijl verschijnt direct op het scherm.

De AMAneo BTi werkt met elke iPhone 5s of hoger, iPad 4 of hoger en iPad Mini of hoger, en maakt muisbediening dus ook mogelijk op iOS apparaten die niet zijn te upgraden naar iOS 13.

Maar de AMAneo is niet zomaar een muisadapter. Aanvullende functies maken hem speciaal geschikt voor mensen die een aangepaste bediening nodig hebben.

Tremorfilter
Dankzij een ingebouwde elektronische tremorfilter kan de AMAneo muisbewegingen stabiliseren. Deze filter zorgt ervoor dat tremoren en andere ongewenste handbewegingen niet worden omgezet in bewegingen van de muiscursor. Dit helpt mensen die bijvoorbeeld door Parkinson moeite hebben met het bedienen van een aanraakscherm en het nauwkeurig besturen van een muis. De mate van tremorcompensatie is instelbaar en gemakkelijk tussentijds aan te passen, bijvoorbeeld als de tremor gedurende de dag erger wordt.

Klikfuncties
De AMAneo is daarnaast voorzien van twee minijack aansluitingen voor externe schakelaars, waarmee u de linker en rechter muisknop kunt vervangen. Als u een of twee schakelaars aansluit, worden direct de eventuele knoppen op de aangesloten muis uitgeschakeld, om per ongeluk activeren te voorkomen.
Om het uitvoeren van muiskliks nog gemakkelijker te maken, kan voor de muisknoppen of schakelaars een klikvertraging ingesteld worden, of gebruik worden gemaakt van de automatische klikfunctie (dwellselectie).

Heeft u de tremor- en klikfuncties niet nodig, dan kunt u ze eenvoudig uitschakelen.

Voeding
Aangepaste muizen die voeding nodig hebben, worden gevoed door de AMAneo. De AMAneo kan muizen voeden tot 250 mA (de Lightning poort heeft een capaciteit van slechts 80 mA), zonder de batterijduur van de iPad of iPhone te verkorten. En doordat
de AMAneo BTi aangesloten wordt via Bluetooth blijft de Lightning poort vrij voor het opladen van de iPad/iPhone.

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag