Milestone 312 Ace

De Milestone is een kleine Daisyspeler die DAISY audiobestanden voorleest.

Daisyspelers zijn in eerste instantie ontworpen voor mensen met een visuele beperking, maar in Nederland worden de Daisyspelers ook veel ingezet voor mensen met dyslexie. De meeste schoolboeken zijn ingelezen in het Daisysysteem. De schoolboeken zijn verkrijgbaar bij Dedicon. Ingesproken leesboeken zijn verkrijgbaar bij Passend Lezen. Het voordeel van Daisyspelers is dat de boeken ingesproken zijn met een natuurlijke stem, dit in tegenstelling tot een synthetische stem.

De Milestone is klein, draagbaar en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Deze speler wordt gebruikt met een hoofdtelefoon en werkt met een geheugenkaart waarop meerdere boeken passen. Voor de bediening heeft de Milestone vijf goed voelbare toetsen in verschillende vormen. Deze toetsen zijn geplaatst in de standaard Daisyspeler lay-out. Het is mogelijk om in de tekst te navigeren naar hoofdstukken, paragrafen en zinsdelen. De voorleessnelheid, de toonhoogte en het volume zijn aan te passen. Bij het bladeren door de verschillende functies geeft de Milestone gesproken feedback.

De Milestone 312 Ace is bovendien voorzien van tekst-naar-spraak software. Daarmee kan de Milestone ook tekstbestanden voorlezen met een computerstem.

Naast het voorlezen van Daisyboeken en teksten heeft de Milestone 312 Ace nog een aantal extra functies: een stemrecorder, alarm en muziekspeler.

Technische gegevens
Gewicht: 53 gram
Afmetingen: 85 x 54 x 14 mm
Bestandsformaten:
– Gesproken boeken: DAISY 2.02 en 3.0, aac van audible.com
– Memorecorder: mp3, wav
– Muziekspeler: mp3, wav, wma, aac, ogg
Tekst-naar-spraak speler: txt, doc, html
Kwaliteit spraakopname: bitrate: 64 kbps, sample rate: 32 kHz, sample resolutie: 16 bit
Ondersteunde geheugenkaarten: SD, SDHC, MMC, max. 32 GB
Aansluiting pc: USB 2.0
Aansluiting hoofdtelefoon: 3,5 mm jack
Ingebouwde oplaadbare lithium polymeer batterij, speeltijd: meer dan 15 uur
Geleverd inclusief: nekkoord, usb-kabel, oplader

 

De Milestone 312 Ace is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag