Monty Floorstand

Monty is een universeel opbouwsysteem dat in het bijzonder geschikt is voor eenvoudige opbouwen die snel moeten plaatsvinden en een beperkt gewicht hebben.

Monty Floorstand is een vloerstatief voor de positionering van communicatiehulpmiddelen en andere apparaten bij een bed, sta-opstoel, bank of rolstoel. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van een oogbesturingssysteem bij het bed.

De Floorstand is in hoogte verstelbaar van 50 tot 200 cm. Het hulpmiddel wordt eenvoudig gepositioneerd met behulp van de snelspanhendels. De Floorstand is voorzien van wieltjes waardoor het geheel gemakkelijk verplaatsbaar is. De wieltjes zijn uiteraard vergrendelbaar. Het statief heeft een gering gewicht, maar een zeer goede stabiliteit.

Er is ook een inklapbare versie van de Floorstand: de Floorstand QP. Deze wordt geleverd met een draagtas, zodat het systeem gemakkelijk meegenomen worden.

Alle Monty basissets zijn standaard voorzien van een snelkoppelsysteem, waar het hulpmiddel eenvoudig met zijn adapter aangeklikt kan worden. Er zijn voor zeer veel apparaten adapters beschikbaar. De basissets kunnen bovendien gecombineerd worden met de andere onderdelen van Monty.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag