• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Vibe

Actief en oog in oog communiceren met Vibe

30-01-2019

Jabbla introduceert een nieuw paradepaardje: de compacte en platte Vibe is een zeer praktisch communicatiehulpmiddel voor actieve gebruikers.

De Vibe heeft een 10 inch aanraakscherm en is voorzien van krachtige speakers, die een luid en duidelijk stemgeluid geven. Voor een natuurlijke communicatie bevinden deze speakers zich aan de achterzijde van het apparaat.

Altijd oog in oog

Voor een nóg betere verstaanbaarheid in meer situaties heeft de Vibe aan de achterkant bovendien een meeleesscherm, dat gekozen of getypte boodschappen kan tonen in de vorm van tekst. Een unieke functie voor een dynamisch communicatiehulpmiddel!

Dankzij dit meeleesscherm kunt u te allen tijde oogcontact behouden tijdens het communiceren, ook in rumoerige situaties of als u discreet een persoonlijk gesprek wilt voeren. En doordat uw gesprekspartners kunnen zien wanneer u bezig bent een boodschap te formuleren, helpt het scherm bovendien om de aandacht vast te houden.

De Vibe is voorzien van Mind Express software en is daarmee geschikt voor zowel tekst- als symboolcommunicatie. Ook is de Vibe uitermate geschikt voor het gebruik van kant-en-klare vocabulaires zoals Score en ALOHA.

Meer informatie…