Acticomm met Pillo’s of oogbesturing

16-04-2018

Acticomm is een computersysteem voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, die normaal gesproken niet zelfstandig kunnen computeren.

Nu ook met oogbesturing
Met een speciale nieuwe beugel maakt u de Acticomm nu ook geschikt voor oogbesturing. Met deze beugel bevestigt u een PCEye Plus oogbesturingsmodule eenvoudig en stevig onder het scherm van de Acticomm. Zo kunnen nog meer van uw cliënten zelf met de Acticomm spelen, ook als zij niet met een aanraakscherm of schakelaars overweg kunnen.

Of speel eens met kussens
En kende u Pillo al? Dit unieke computerspel speel je met kleurige zachte kussens. Door de kussens te knuffelen, erin te knijpen, te draaien of schudden, laat je in de spellen van alles gebeuren. Pillo stimuleert o.a. beweging en samenwerking, en is geschikt voor iedereen die ook maar een beetje kan bewegen.

Pillo wordt standaard geleverd als pakket met vier kussens, een computer, aanraakscherm en een meubel om de kussens in op te bergen. Maar bij rdgKompagne is het spel met de kussens ook los verkrijgbaar als accessoireset. Deze set bestaat uit twee of vier kussens en de Pillo spellen. De Pillo spellenset Beleefgames, voor cliënten met een laag cognitief niveau, is in samenwerking met rdgKompagne ook geschikt gemaakt voor oogbesturing. Onder de naam Dotty Games zijn deze spellen ook verkrijgbaar als losse software zonder kussens.

Zelf uitproberen?
Kom de Acticomm met oogbesturing en Pillo zelf bekijken en uitproberen in onze stand op de Support beurs!

Wilt u nu al meer informatie over deze combinaties? Neem dan contact met ons op.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht