• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Tobii Accessible Apps

Accessible Apps

13-11-2020

Kent u de Accessible Apps van Tobii Dynavox al?

Deze reeks paginasets voor Communicator 5 geeft gebruikers van oogbesturing met grote knoppen toegang tot veelgebruikte apps zoals Whatsapp, Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Zoom, NetFlix, Spotify, YouTube, Google Calendar en Google Translate.

De Accessible Apps zijn exclusief beschikbaar op de I-13 en I-16 en bij gebruik van Communicator met de nieuwe PCEye 5.
Update 16-03-2021: de Accessible Apps zijn nu ook los verkrijgbaar.

De Accessible Apps zijn volledig geïntegreerd in Communicator. U hoeft dus niet naar de Windows-omgeving om een film te kijken of bericht te posten. U voegt uw favoriete apps eenvoudig toe aan uw Communicator startpagina, om ze vandaaruit snel te kunnen opstarten. Elke app heeft links in beeld een eigen bedieningspaneel met grote knoppen. De knoppen maken het makkelijk om met minimale inspanning simpele én complexere acties uit te voeren met uw ogen.

De Accessible Apps kunnen een uitkomst zijn voor o.a. mensen met ALS, die snel met oogbesturing moeten leren werken, waardoor Windows-bediening vermoeiend kan zijn, maar die wel het meeste uit hun hulpmiddel willen halen.

Bij levering van een I-13 of I-16 kunnen wij de Accessible Apps voor u installeren en configureren. Echter, omdat de Accessible Apps afhankelijk zijn van applicaties van derden, kan Tobii Dynavox helaas niet garanderen dat alle toepassingen overal werken en blijven werken. Om die reden kan rdgKompagne het gebruik van de apps niet ondersteunen en geen verantwoordelijkheid dragen voor het functioneren. Maar dat neemt niet weg dat dit een bijzonder interessant pakket is, dat u vooral moet uitproberen!

Wilt u de Accessible Apps ook installeren? Deze instructies van Tobii Dynavox helpen u op weg (Engelstalig).