Mobi 3

De Mobi 3 is een tablet-pc in een stevige, maar relatief platte en lichte behuizing. De Mobi 3 heeft een 12 inch beeldscherm en is daarmee een slag groter dan de Zingui 2 (8 inch) en kleiner dan de Tellus 5 (13,3 inch).

De Mobi 3 kan naar keuze uitgerust worden met een resistief of capacitief aanraakscherm. De meeste nieuwe tablets hebben een capacitief scherm. Dat reageert op lichtere aanrakingen, maar werkt helaas niet voor elke gebruiker even goed. Dankzij de keuzemogelijkheid is er nu voor elk type touch-gebruiker een passende Mobi.

Software
De Mobi wordt geleverd met de dynamische communicatiesoftware Mind Express 4, dat geschikt is voor zowel symbool- als tekstcommunicatie. Vocabulaires kunnen direct op het apparaat, of met behulp van de Mind Express pc-software gemaakt worden. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen, maar ook andere bibliotheken kunnen toegevoegd worden. De software bevat bovendien een zeer natuurlijk klinkende synthetische mannen- of vrouwenstem (RealSpeak of Acapela, naar keuze). Daarnaast is het mogelijk natuurlijke spraak op te nemen.

Kant-en-klare vocabulaires
In plaats van zelf een vocabulaire te maken, kunt u er ook voor kiezen een kant-en-klaar vocabulaire te gebruiken.

Voor symboolgebruikers kan de Mobi 3 uitgerust worden met het zeer uitgebreide symboolvocabulaire SCORE. SCORE geeft beginnende en gevorderde symboolgebruikers niet alleen de mogelijkheid te communiceren, maar ook zich verder te ontwikkelen. De opbouw van SCORE is zeer goed doordacht en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. SCORE heeft een vaste structuur, die bestaat uit een kernwoordenschat en een randwoordenschat. Daardoor zal de gebruiker na verloop van tijd steeds meer woorden kunnen vinden op basis van motorisch geheugen en steeds minder hoeven te zoeken. Ook is het eenvoudig persoonlijke uitingen toe te voegen, zonder de kracht van de systematische indeling te verliezen.

Daarnaast is voor symboolgebruikers PODD als dynamisch vocabulaire beschikbaar, of kan de Mobi door ons uitgerust worden met een persoonlijk startvocabulaire.

Gebruikers die communiceren met tekst kunnen gebruik maken van Amego.

Hardware
Het design van de Mobi zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Bovendien wordt de Mobi passief gekoeld, waardoor u geen last heeft van lawaaiige ventilatoren.

Behalve voor directe communicatie heeft de Mobi ook mogelijkheden voor communicatie op afstand: het apparaat heeft een ingebouwde telefoonmodule en een wifimodule voor draadloos internet. Daarnaast kan optioneel een infraroodmodule worden opgenomen, zodat de Mobi ook voor omgevingsbediening kan worden gebruikt.

De Mobi is voorzien van een groot aanraakscherm, maar kan ook bediend worden met een muisvervanger, of scannend met een of twee schakelaars.

De Mobi 3 met capacitief beeldscherm heeft een zwarte behuizing en is voorzien van een ingebouwde webcam. De Mobi 3 met resistief scherm heeft hetzelfde uiterlijk als zijn voorganger Mobi 2, en is verkrijgbaar in volledig zwart, volledig wit, voor zwart en achter wit, of voor wit en achter zwart. De Mobi 3 heeft een tafelstandaard maar kan ook gemakkelijk op de rolstoel of een tafelstatief gemonteerd worden.

Technische gegevens
Afmetingen: B 28,5 x H 23,4 cm, D 3,7 cm
Gewicht met standaard batterij: 1850 gram
Gewicht met extra capaciteit batterij: 1900 gram
Beeldscherm: 12 inch XGA kleuren TFT, LED backlight, capacitief of resistief aanraakscherm
Systeem: Intel Pentium quad core N3710, 1,6 GHz – 2,56 GHz burst, 4 GB RAM, 240 GB SSD, Windows 10
Batterij: 56 Wh Li-ion, optioneel hoge capaciteit 84 Wh
Aansluitingen: 2x USB, 2x schakelaar, WiFi, Bluetooth
Ingebouwde stereo luidsprekers en microfoon
Geïntegreerde telefoon en webcam (alleen bij capacitieve versie)
Optioneel geïntegreerde modules: IR
Aan de achterzijde bevinden zich de escapeknop en twee vrij programmeerbare knoppen.

Optie

        Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag