Tracker Pro 2

De Tracker Pro 2 is een hoofdmuis in de vorm van een compacte camera, die hoofdbewegingen omzet naar bewegingen van de muispijl op uw beeldscherm. De Tracker Pro registreert hiervoor een reflecterend stickertje, dat u op uw voorhoofd, neus of brilmontuur plakt.

De Tracker Pro gedraagt zich zoals elke andere muis. Om de muispijl te bewegen zijn slechts minimale hoofdbewegingen nodig. De Tracker Pro werkt soepel en nauwkeurig, en ondervindt geen last van storend licht, zoals zonlicht, zodat hij ook buitenshuis goed blijft functioneren.

Ter vervanging van de muisknoppen kunt u twee schakelaars aansluiten. Ook software voor dwellselectie (automatisch klikken) wordt ondersteund. Met behulp van een schermtoetsenbord kunt u ook typen met de hoofdmuis. Zo hebt u toegang tot alle functies van uw computer, tablet of telefoon.

De Tracker Pro 2 werkt op Windows, macOS, Google Chrome, Android, iOS 13 en iPad OS13 apparaten. De hoofdmuis is erg compact en gemakkelijk op het scherm te bevestigen. De hoofdmuis wordt aangesloten op de USB-poort van de computer, tablet of telefoon en heeft geen externe voeding nodig. De Tracker Pro werkt vervolgens direct, er zijn geen speciale stuurprogramma’s nodig.

De Tracker Pro 2 en extra stickertjes zijn ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag