EyeMobile Mini bracket

De EyeMobile Mini bracket van Tobii is een houder voor het monteren van de PCEye Mini onder een standaard Windows 8 of 10 tablet. De bracket bestaat uit een houder waarin de tablet kan worden geklemd, met daaronder een houder voor de PCEye Mini. De PCEye wordt met behulp van een USB-kabel op de tablet aangesloten en wordt gevoed door de batterij van de tablet. Doordat de PCEye uit de houder kan worden genomen, kan dezelfde PCEye ook voor uw pc of laptop gebruikt worden.

De PCEye Mini maakt het mogelijk de tablet volledig met de ogen te bedienen. Dankzij de Windows Control software, die geleverd wordt bij uw PCEye Mini, zijn alle functies en apps op uw tablet direct toegankelijk, ook de functies die normaalgesproken met multitouch-bewegingen worden uitgevoerd.

De EyeMobile Mini bracket is speciaal ontwikkeld voor mobiel computergebruik en is dan ook compact, licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. De bracket is voorzien van een geïntegreerde tafelstandaard en een montageplaatje voor bevestiging op bijvoorbeeld een rolstoel. Dit montageplaatje is compatible met zowel Daessy als Monty systemen.

Enkele populaire Windows tablets zijn specifiek door Tobii getest en ondersteunen de automatische scherminstellingen. Dit zijn o.a. de Microsoft Surface Pro 4 en Surface Pro. Andere tablets kunnen handmatig geconfigureerd worden met behulp van Tobii’s configuratietool. Voor het gebruik van muisemulatie dient de tablet stylusinvoer te ondersteunen, zodat de muiscursor ook zichtbaar is wanneer geen fysieke muis is aangesloten. Voor het gebruik van Windows Control (voorheen Gaze Selection) is stylusondersteuning niet nodig.

Verder worden er eisen gesteld aan het formaat van de tablet en moet rekening worden gehouden met de plaatsing van de USB-poort.

Technische gegevens
Afmetingen bracket: 142 mm x 177 – 230 mm x 40 – 120 mm
Ondersteunde tabletafmetingen: 265-310 mm x 162-201 mm x 8-10 mm
Gewicht bracket + PCEye Mini: 644 gram

 

De EyeMobile Mini bracket is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

         Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag